Twin: Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri Yolunda

YGA Gönüllüsü| Ferhat Babacan


YGA, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan çift kanatlı gençleri yetiştiriyor. Bu hem vicdan hem de donanım kanadı gelişmiş gençler; insanlığa faydalı projeler üretirken geliştirdikleri projelerle sosyal sorunlara radikal çözümler üretiyorlar.


YGA; enerji, turizm, eğitim, bilim ve sanat alanlarında yerel ve ulusal girişimlere sahip.

Twin bu girişimlerden biridir. Twinle, Lego’ya benzer teknolojik modülleri kullanarak, benzersiz deneyler ve teknolojik oyuncaklar yapabilirsiniz.

YGA ve Twin gerçekleştirdikleri projelerle aynı zamanda Birleşmiş Milletler Kalkınma Hedeflerinden 4’ünü gerçekleştiriyor

Anadoluda, yerli ve ulusal teknolojilerdeki bilim oturumlarıyla eğitimdeki fırsat eşitsizliğini ortadan kaldırırken, mühendisler tarafından geliştirilen Twin Bilim ve Kodlama seti, gelecek nesillere kaliteli eğitimi desteklemek için bilim ve teknolojiyi bir araya getirmektedir.

Her yıl düzenlenen Twin Bilim Festivali ile ulusal kalkınmanın geleceği olan çocuklar için farklı disiplinlerde eğitim ve çalıştaylar gerçekleştiriliyor.


Aynı zamanda, çevre ve akıllı şehirlerdeki çocukların farkındalığının arttırıldığı ve çevrelerindeki sorunlara çözüm buldukları bir bilim festivali düzenleniyor.


Tüm bu faaliyetleri yaparken, daha fazla etki yaratmak için yerli ve küresel markalar, şirketler ve organizasyonlarla birlikte hareket ediliyor. Bu şirketlerden sadece birkaçı Facebook, Yapı Kredi Bankası, BASF ve Turkcell

Bizimle iletişime geçebilirsiniz. Twin ve YGA daha güçlü ve dijital yarınlara hazır. Eğer bağışta bulunarak bize destek olmak istiyorsanız:

www.bilimseferberligi.com

www.yga.org.tr

Bilimi Tüm Çocuklara Beraber Sevdirmek Dileğiyle…

Bir cevap yazın